PRIMARIA COMUNEI CATANE

Judetul Dolj

PROIECTE INVESTITIONALE

          Principalele prioritati de dezvoltare ale autoritatilor locale din punct de vederea a impactului social economic sunt in crearea de locuri de munca prin investitori care sa exploateze terenurile agricole, din punct de vedere al infrastructurii locale, asfaltarea Drumului Judetean Catane Boureni, care asigura un acces mai scurt la calea ferata,  pietruirea drumurilor comunale, precum si instalarea apei potabile, gaz si retea medicala. ln prezint nu exista actiuni desfasurate sau in curs de desfasurare menite se imbunatateasca situatia actuala. Infiintarea, unei platforme ecologice pentru depozitarea gunoaielor si resturilor menajere, cu o capacitate mare de depozitere, care sa deserveasca si cele doua comune vecine si anume Negoi si Bistret, comuna Catane fiind un nod de legatura intre acestea.
           Masuri de infrastructura (pietruirea si asfaltarea drumurilor in special pentru Rromi, fiind intr-o situatie greu accesibila pe drumurile comunale si cel judetean).
           Construirea unei gradinite cu program continuu pentru copii care provin din familiile de Rromi. Construirea unui Dispensar Medical modern si a unei Farmacii. Asfaltarea Drumului Judetean catane-Boureni, fiind absolut necesar pentru asigurarea legaturii catre calea ferata.